toon de blokken hulp
  

Prijs

Kleur

Inhoud

Maat

Gewicht

Capaciteit

Resultaat 1–20 van de 23 resultaten wordt getoond

DragonPro .20 Bio BBs

 14.95
DragonPro logo

DragonPro .20 Bio BBs zijn gemaakt van PLA. Dit materiaal is stabiel binnen de verpakking maar biologisch afbreekbaar in de natuurlijke omgeving. Het afbraakproces gaat in twee fasen. Ten eerste door vocht en warmte welke ervoor zorgen dat de polymeerketens uiteen vallen in kleinere polymeren en tot slotte melkzuur. De tweede fase het melkzuur. Micro-organismen verbruiken de kleinere polymeer fragmenten en melkzuur als voedingsstoffen. Aangezien melkzuur wordt veel aangetroffen in de natuur zijn er een groot aantal organismen die dit zuur metaboliseren. Het eindresultaat compostering is kooldioxide, water en humus, een voedingsbodem. Dit afbraakproces is afhankelijk van de natuurlijke temperatuur en vochtigheid.

De zak bevat 1 kilo aan BBs, dus zo’n 5000 stuks, met een diameter van 5,95 mm met een 0.01 mm speling.

DragonPro .30 Bio BBs

 18.95
DragonPro logo

DragonPro .30 Bio BBs zijn gemaakt van PLA. Dit materiaal is stabiel binnen de verpakking maar biologisch afbreekbaar in de natuurlijke omgeving. Het afbraakproces gaat in twee fasen. Ten eerste door vocht en warmte welke ervoor zorgen dat de polymeerketens uiteen vallen in kleinere polymeren en tot slotte melkzuur. De tweede fase het melkzuur. Micro-organismen verbruiken de kleinere polymeer fragmenten en melkzuur als voedingsstoffen. Aangezien melkzuur wordt veel aangetroffen in de natuur zijn er een groot aantal organismen die dit zuur metaboliseren. Het eindresultaat compostering is kooldioxide, water en humus, een voedingsbodem. Dit afbraakproces is afhankelijk van de natuurlijke temperatuur en vochtigheid.

De zak bevat 1 kilo aan BBs, dus zo’n 3333 stuks, met een diameter van 5,95 mm met een 0.01 mm speling.

FAST Helm PJ OD, een lichtgewicht versie van ABS. De helm is stevig en duurzaam. Tactische zijrail voor accessoires en een geïntergreerd montagepunt voor NVG (NVG montage niet inbegrepen) De buitenkant is voorzien van klittenband rechts, links, boven en aan de achterkant. De binnenkant heeft schuimrubberen pads. De maat is In hoogte verstelbaar met straps, Hoofdomtrek 54 tot 62cm.Out Of Stock
Momenteel niet leverbaar

FAST Helm PJ OD

 34.95
DragonPro logo

FAST Helm PJ OD, een lichtgewicht versie van ABS. Hoofdomtrek 54 tot 62cm. Alleen geschikt voor airsoft.

FAST Helm PJ Zwart Premium

 39.95
DragonPro logo

FAST Helm PJ Zwart Premium, een lichtgewicht versie van ABS. De helm is stevig en duurzaam. Tactische zijrail voor accessoires en een geïntergreerd montagepunt voor NVG (NVG montage niet inbegrepen)

De buitenkant is voorzien van klittenband rechts, links, boven en aan de achterkant. De binnenkant heeft schuimrubberen pads en een afneembare ophanging. De maat is In hoogte verstelbaar met straps, de omtrek is door een achterwiel snelle en precies af te stellen. Hoofdomtrek 54 tot 62cm

 

Alleen geschikt voor airsoft.