toon de blokken hulp
  

Prijs

Kleur

Inhoud

Maat

Gewicht

Capaciteit

Toont alle 9 resultaten

G&G .20 Bio Tracer BBs Groen

 9.95
G&G logo

G&G .20 Bio Tracer BBs Groen zijn gemaakt van PLA. Dit materiaal is stabiel binnen de verpakking maar biologisch afbreekbaar in de natuurlijke omgeving. Het afbraakproces gaat in twee fasen. Ten eerste door vocht en warmte welke ervoor zorgen dat de polymeerketens uiteen vallen in kleinere polymeren en tot slotte melkzuur. De tweede fase het melkzuur. Micro-organismen verbruiken de kleinere polymeer fragmenten en melkzuur als voedingsstoffen. Aangezien melkzuur wordt veel aangetroffen in de natuur zijn er een groot aantal organismen die dit zuur metaboliseren. Het eindresultaat compostering is kooldioxide, water en humus, een voedingsbodem. Dit afbraakproces is afhankelijk van de natuurlijke temperatuur en vochtigheid.

De zak bevat 1000 BBs met een diameter van 5,95 mm met een 0.01 mm speling.

G&G .25 Bio BBs Wit

 17.95
G&G logo

G&G .25 Bio BBs Wit zijn gemaakt van PLA. Dit materiaal is stabiel binnen de verpakking maar biologisch afbreekbaar in de natuurlijke omgeving. Het afbraakproces gaat in twee fasen. Ten eerste door vocht en warmte welke ervoor zorgen dat de polymeerketens uiteen vallen in kleinere polymeren en tot slotte melkzuur. De tweede fase het melkzuur. Micro-organismen verbruiken de kleinere polymeer fragmenten en melkzuur als voedingsstoffen. Aangezien melkzuur wordt veel aangetroffen in de natuur zijn er een groot aantal organismen die dit zuur metaboliseren. Het eindresultaat compostering is kooldioxide, water en humus, een voedingsbodem. Dit afbraakproces is afhankelijk van de natuurlijke temperatuur en vochtigheid.

De zak bevat 1 kilo aan BBs, dus zo’n 4000 stuks, met een diameter van 5,95 mm met een 0.01 mm speling.

G&G .28 Bio BBs WitOut Of Stock
Momenteel niet leverbaar

G&G .28 Bio BBs Wit

 13.95
G&G logo

G&G .28 Bio BBs Wit zijn gemaakt van PLA. Dit materiaal is stabiel binnen de verpakking maar biologisch afbreekbaar in de natuurlijke omgeving. De zak bevat zo’n 2000 BBs, met een diameter van 5,95 mm met een 0.01 mm speling.