toon de blokken hulp
  

Prijs

Kleur

Inhoud

Maat

Gewicht

Capaciteit

Toont alle 7 resultaten

Out Of Stock
Momenteel niet leverbaar
XXLine

Helikon-Tex – Training Mini Rig Coyote

 84.95

De Training Mini Rig Coyote is ontworpen voor mensen die veel tijd op de schietbaan doorbrengen – instructeurs, schietliefhebbers, wedstrijdschutters. Minimalistische, symmetrische lay-out van de Training Mini Rig® is geïnspireerd door een van de beroemdste tactische schietinstructeurs.

XXLine

Helikon-Tex – Training Mini Rig Shadow Grey

 84.95

De Training Mini Rig Shadow Grey is ontworpen voor mensen die veel tijd op de schietbaan doorbrengen – instructeurs, schietliefhebbers, wedstrijdschutters. Minimalistische, symmetrische lay-out van de Training Mini Rig® is geïnspireerd door een van de beroemdste tactische schietinstructeurs.

XXLine

Helikon-Tex – Training Mini Rig Woodland

 84.95

De Training Mini Rig Woodland is ontworpen voor mensen die veel tijd op de schietbaan doorbrengen – instructeurs, schietliefhebbers, wedstrijdschutters. Minimalistische, symmetrische lay-out van de Training Mini Rig® is geïnspireerd door een van de beroemdste tactische schietinstructeurs.

XXLine

Helikon-Tex – Training Mini Rig Zwart

 84.95

De Training Mini Rig zwart is ontworpen voor mensen die veel tijd op de schietbaan doorbrengen – instructeurs, schietliefhebbers, wedstrijdschutters. Minimalistische, symmetrische lay-out van de Training Mini Rig® is geïnspireerd door een van de beroemdste tactische schietinstructeurs.